Smilekursus

Smilet er den korteste vej mellem mennesker. Book et SMILE KURSUS til arbejdspladsen.

Smil er den korteste vej mellem mennesker. Det sagde den danske komiker Victor Borge. Det er jo ikke nogen videnskab, at det føles godt at smile. Et smilende ansigt får os til at slappe og sænke paraderne. Vi kender også forskellen på, en kollega der går “sur” eller med nedadgående mundvige gennem kontoret om morgenen. Og så den kollega, der går smilende gennem kontoret en mandag morgen. Det er som nat og dag –  som lys og mørke. Det kan også føles som en meget lang vej hen til den kollega der har nedadgående mundvige og en kort vej hen til den smilende kollega. Et godt smil lyser rummet op.

Smilet fysiologiske forandringer. (Videnskaben)

Når vi smiler så ændrer ansigtet sig. Prøv at smile – lige nu – mens du læser denne tekst! Hvis du holder smilet i mere end et minut, så vil din hjerne begynde at producere serotonin. Serotonin er et lykkehormon der skaber velvære og overskud i krop og sind. Så selvom der ikke er noget at smile af, så prøv alligevel at gå smilende gennem kontoret eller fabrikshallen eller hvor du nu arbejder. Jeg (med videnskaben i hånden) lover at det bliver starten på en god dag.

Smil og Book 60 minutters eller 90 minutters Smile foredrag – du får:

  • Vaner der skaber godt humør og arbejdsglæde 

  • Styrket dit nærvær – kvalitet i dine relationer 

  • Opgraderet dit smil og dit GRIN

  • Kommet godt på arbejde- Sådan får du en god start på dagen

  • Win/Win mentalitet – At se forskellighed som et potentiale

  • 5 gode regler/vaner til det fysiske og mentale Smil

Når vi griner eller smiler bevæger ansigtet sig. Der sker en bevægelse. Man kan sige: At vi flytter os fra A til B. Smilet eller grinet er en transformation der skaber ENERGI, NÆRVÆR og KOMMUNIKATION.

Book en smiledag eller et grinekursus til arbejdspladsen. Du udfylder blot navn, e-mail og en kort tekst om hvem I er. Skriv på startsiden. Klik her Eller Book mit mest populære (mest solgte foredrag 2021, 2022) Arbejdsglæde foredrag (med arbejdsglæde øvelser) Klik her

Smiley

Just Smile

The Smiley effect. Book et smile kursus til arbejdspladsen

Læs mit CV her

På min grine-CD kan du bl.a. høre Hestegrinet, Søløvelatteren og Spættelatteren.

Her kan du høre uddrag af 3 andre GRIN.

Nummer 1 er Skrigelatteren med Eva Weismann

Nummer 2 er Avav-latteren med Kim Lambrecht

Nummer 3 er Snorkelatteren med Tanja Mikkelsen