Grine Smiley

En Grine smiley eller et smil kan ændre din dag. Tag chancen og smil i dag..

Et smil er den korteste vej mellem mennesker. Det sagde den kendte danske komiker Victor Borge. Det er jo ikke nogen videnskab, at det føles godt at smile. Et smil på gaden (fra en fremmed) kan nogen gange redde min dag. Et smilende ansigt. Et smiley face får os til at slappe og sænke paraderne. Vi kender også forskellen på oplevelsen af en kollega der går “sur” eller med nedadgående mundvige gennem kontoret om morgenen. Og så den kollega, der går smilende gennem kontoret en mandag morgen. Det er som nat og dag –  som lys og mørke. Det kan også føles som en meget lang vej hen til den kollega der har nedadgående mundvige og en kort vej hen til den smilende kollega. Et godt smil kan lyse hele rummet op.

Smilet fysiologiske forandringer. (Videnskaben)

Når vi smiler så ændrer ansigtet sig. Prøv at smile – lige nu – mens du læser denne tekst! Hvis du holder smilet i mere end et minut, så vil din hjerne begynde at producere serotonin. Serotonin er et lykkehormon der skaber velvære og overskud i krop og sind. Så selvom der ikke er noget at smile af, så prøv alligevel at gå smilende gennem kontoret eller fabrikshallen eller hvor du nu arbejder. Jeg (med videnskaben i hånden) lover at det bliver startet på en god dag.

Når vi GRINER og SMILER bevæger ansigtet sig. Der sker en bevægelse. Man kan sige: At vi flytter os fra A til B. Grinet er en transformation der skaber ENERGI, NÆRVÆR og KOMMUNIKATION.

Book en smiledag eller et grinekursus. Skriv på startsiden. Klik her

Smiley

Just Smile

The Smiley effect. Book et smile kursus til arbejdspladsen

The Smiley effect. Book et smile kursus.

Læs mit CV her

Jeg har 19 års erfaring med smil og latter.

Læs om Grinekursus her

The Smiley effect – Smiley skaber flere Smiley

Smiley-Smilekursus

Denne Smiley er tegnet af Bo Winther

Her kan du høre 3 GRIN fra min grine-CD

Nummer 1 er Skrigelatteren med Eva Weismann

Nummer 2 er Avav-latteren med Kim Lambrecht

Nummer 3 er Snorkelatteren med Tanja Mikkelsen