ET GRINEKURSUS ØGER SALG, SERVICE OG SAMARBEJDE

GRINEKURSUS – SuperBest gennemførte i 2005-2006 et 8 måneders GRINEKURSUS. Alle medarbejdere mødtes til fællesgrin 15 minutter hver morgen. I denne periode havde SuperBest i Allerød den største omsætningsstigning i 20 år, og har ikke oplevet lignende siden fortæller købmanden. At latteren er er udtryk for succes, er der ingen tvivl om. At latteren skaber succes, er hermed bevidst.
Hvorfor Grine ekspert / Grinekursus?

I 2003 åbnede jeg min første grineklub. Konceptet var, at man kunne komme og grine onsdage i lige uger kl. 19.00. Det var åbent for alle og gratis for alle. Efter 3 måneder var vi blevet en fast gruppe på 20-30 mennesker i alle aldre der mødtes for at grine sammen. Alle de faste grinegæster oplevede positive forandringer i forhold til personlige forhold og arbejdmæssige forhold.

I maj måned 2004 gennemførte jeg et grinekursus med IT-virksomheden Four Systems. Alle de ansatte grinede hver morgen i 15-20 minutter inden dagens arbejde. Det ændrede ALT i forhold til samarbejde, kommunikation og salg. Omsætning steg 40% den første måned. Denne gode historie blev bragt i alle medier. Vi var i DR nyhederne, Go’ morgen danmark TV2, Metro express, B.T. Berlingske tidende på forsiden af Computer World Magazine m.m. Four Systems valgte at forsætte forløbet og grinede herefter hver mandag morgen i et år.

Læs artiklen fra Computer World Magazine her:

IT-Virksomhed griner omsætningen op – side 1

IT-Virksomhed griner omsætningen op – side 2

Jeg har i 19 år haft stor succes med mit grinekursus. De faste kunder er Novo Nordisk, Vestas, DONG Energy, LEGO, TDC, Regionerne med flere. Hundredvis af danske virksomheder og institutioner har brugt mit kursus som inspiration til at få en sjovere og mere positiv hverdag.

Grinekurset bruges som teambuilding, peptalk eller et simpelt “wake up call” til weekendkurset.

Jeg har leveret dette grinekursus i mange forskellige versioner. Kom med din ide, og jeg laver et foredrag der passer perfekt til jeres firma eller kursusdag.

Dette kursus er også blevet kaldt:

“Smil – du er på arbejde”

“Grineterapi”

“Happiest people in the world – foredrag på engelsk”

Grinekursus 30 60 eller 90 minutter

45, 60 eller 90 minutters foredrag om trivsel og arbejdsglæde.

Når vi griner sammen, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden. Vi får en følelse af velvære i kroppen, og vi begynder at fokusere på de gode sider af tilværelsen. Latteren giver os nærvær og ligeværd, den gør at vi kommer mere tilstede i os selv.

Hvordan kan det så være, at vi voksne griner mindre og mindre? Børn griner 20 gange mere på en dag end en voksen. Hvad er der blevet af den latter, du havde som barn?

Et skridt på vejen er at søge glæden og latteren mere bevidst, at træde ind i nuet og tage ansvaret for din egen livsglæde.

På kurset får du værktøjer til at være i nuet. Du får værktøjer til at grine af de små ting i hverdagen. Du kan også lære at grine af dig selv, hvis du tør!

Når du har nemt ved at grine bliver livet meget sjovere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du mærker og oplever flere succesoplevelser når latteren flyder frit i dig.

På kurset lærer du alle de fysiske fordele der er at hente i latteren, og hvordan du gennem kroppen kan åbne op for glæden og latteren der bor i dig.

Ved booking af 90 minutters grinekursus får I 60 minutters foredrag (en kort pause) 25 minutters latteryoga

Ved booking af 60 minutters grinekursus får I 40 minutters foredrag (en kort pause) 20 min latteryoga

Ved booking af 45 minutters grinekursus får I 30 min. foredrag 15 minutters latteryoga

Grin Sundhed, samarbejde og omsætningen op – Book et 3 måneders forløb

Få en ny arbejdsplads på 3 måneder – Start  mandag morgen med latter i 12 uger.

Jeg har i de senere år gennemført grineforløb med flere danske virksomheder – blandt andre: Four Systems, Netkoncept, SuperBest, Superoffice med fl.

Denne glade start på dagen skaber en stemning som medarbejderne tager med sig hele dagen.

Samarbejde, kommunikation og sociale forhold er blevet væsentligt forbedret hos de virksomheder der har prøvet et 14 dages forløb med latter.

Christoffer Witt Quist – Adm. Direktør, Four Systems udtalte efter 14 dage med morgen latter: “Det er blevet en sjovere arbejdsplads. Stemningen er blevet rigtig god. Vi griner mere sammen nu end tidligere”

Den positive ånd tager medarbejderen med sig i sit arbejde, i forholdet til sig selv og til kunderne. En glad og tilfreds medarbejder skaber naturligvis bedre resultater.

Eksempel på 3 måneder med Grinekursus:

En introduktionsaften på 1 1/2 time med foredrag om latter, samarbejde og sociale forhold på arbejdspladsen, samt en introduktion til forløbet. Der foretages en “før” test med henblik på at måle udviklingen.

Herefter gennemfører vi et 3 måneders forløb med latter, hvor alle ansatte griner sammen 15 minutter hver mandag morgen inden dagens arbejde påbegyndes. Alternativt kan virksomheden afholde forløbet som frokost latter eller fyraftenslatter.

Efter forløbet laver vi en samlet vurdering, samt giver mulighed for at virksomheden kan fortsætte med at grine en gang ugentligt eller månedligt.

Reference fra 14 dages forløb:

”Jeg føler generelt et oparbejdet overskud i kroppen, samt en glæde, som jeg ikke kan forklare med andet end det 14 dages grineforløb jeg har deltaget i. Vi har fået det bedre med hinanden, rent socialt – og det gavner vores samarbejde på flere måder bl.a. er vi blevet bedre til at smalltalke og lige høre hvordan det går med hinanden”

Jacob Rentsch Larsen, Netkoncept A/S

Reference fra 2 timers foredrag med grineøvelser:

Thomas Flindt er meget entusiastisk og det var tydeligt at se, at Thomas har stor indsigt og erfaring i sit fag inden for latter og arbejdsglæde. Thomas formåede at være simpel og let forståelig, så alle havde lyst til at lytte og forstå hvordan arbejdsglæde fremmes i hverdagen. Det var en meget positiv fælles oplevelse og alle deltog med stor indsats og brugte grineøvelserne efter foredraget, som var sjove og lærerige. Efter foredraget, har vi igangsat en månedlig mail med de bedste citater, som skal huske os på, at hvis vi vælger et positivt sind, så vil vi leve i en overvejende positiv hverdag.

Om bogen “Go’ arbejdsdag – Håndbog i arbejdsglæde”

Jeg var personligt meget imponeret over bogen og mener bestemt, at bogen skal læses efter foredraget for at få ”det hele” med. Bogen giver en simpel indsigt i hvordan vi kan vende udfordringer til muligheder, fejl til læring og generelt skabe et positivt sind i både erhvervsliv samt privatliv. Det kan være simple sætninger som åbner op for logikken og forandrer hverdagen og det fremmer Thomas Flindt med stor succes i hans letlæselige bog ”Go´arbejdsdag – Håndbog i arbejdsglæde”.

Med venlig hilsen/Best Regards

Julie Sommer
Commercial Support
Nestlé

Læs mere om bogen her

Læs her hvordan du kan skabe en god feedback-kultur på arbejdspladsen

grinekursus
Latterkursus med lattercoach Thomas. Forfatter til bogen Lattercoaching og Latterens verdensdag
Dit foredrag er utrolig tankevækkende! Du er meget intens og meget tilstede. Man kan slet ikke lade være med at lytte interesseret i hvad du siger. Jeg kan mærke at du tror på det du siger, og at du lever efter dine egne regler – Det er fedt at opleve! Jeg kan også mærke en forskel i mine tanker siden dit foredrag. Jeg var lidt nede i kulkælderen inden mødet med dig. Mine tanker er meget lysere nu! Tak, Thomas! Det er den bedste oplevelse jeg har haft med teamcoaching i mit liv.
5/5
Lasse Bomann

Nykredit, Charlottenlund

Lattercoach Thomas Flindt er spændende at høre på og så er han rigtig sjov. Det var interessant at høre, hvad et godt grin rent faktisk kan gøre for krop og hjerne. Perspektivet på foredraget gjorde/gør at man får lyst til at grine mere. Selve grineseancen var hylende morsom og vi fik helt klart grinet igennem. 5 stjerner ud af 5 stjerner fra os.
5/5
Charlotte Erlandsen

Interterminals

Kære Thomas Flindt

Tak for et meget berigende kursus, som virkelig har givet glæde og positivitet i hele Forlaget.

5/5
Käthe Weihrauch

Forlaget Thomson A/S

Jeg har haft fornøjelsen af at møde Thomas Flindt, og hans foredrag et par gange nu. Oplevelsen har været lige stor hver gang, fordi intensiteten er så overvældende og følelsen af latter ganske berusende. Thomas formår med sin karismatiske udstråling og indlevelsesevne, at fange publikum, og få dem til at åbne øjnene op for noget mange har glemt, nemlig glæden ved at grine. En teoretisk udredning omkring latter, og efterfølgende praktisk latter udfoldelse efterlader én beriget og opløftet, med ønsker om snarlig gentagelse.

5/5
Christian Schwartz-Sørensen

Netkoncept A/S

Efter formiddagens arbejdsglæde foredrag og latterkursus var stemningen høj og humørfyldt. Det er en formiddag der i mange kollegaers øjne, og jeg selv inklusiv, huskes som den hidtil bedste teambuilding, hvor alle har kunnet deltage og alle har fået noget med hjem.

5/5
Cristine Klæsøe

NeuroSearch A/S

Tusind tak for et spændende og energiskabende latterkursus! Jeg har grinet meget lige siden, og det føles rigtig rart. Jeg slog bl.a. ud i en krampe af latter, da vores vicedirektør (som i øvrigt ikke deltog i latterkurset) en time efter dit indlæg meget stresset snurrede rundt og gik ind i et bord og slog sin storetå. Det så meget komisk ud. Han syntes ikke selv at det var morsomt, hvilket det nok heller ikke var. 

5/5
Chris Hammeken

Kommunikationschef Miljøministeriet

Tusinde tak for dit rigtig gode indslag i går. Dette satte en dejlig stemning for resten af dagen, som også var medvirkende til at vi havde en fantastisk dag, hvor alle fik rigtig meget med hjem. Jeg vil afgjort forsøge at få dig ind til et arrangement herinde igen, da det godt kan blive meget seriøst og alvorligt det hele – vi var nemlig enige om, at du havde en rigtig god tilgang til folk og en naturlighed der gjorde, at folk overvandt deres barrierer mod en lidt uvant situation. Det er ikke en helt dårlig evne at have.

5/5
Annette Assentoft

Nordisk Ministerråd/ Nordic Council of Ministers

Jeg forstår godt, at du har succes med det du laver. Du har virkelig talent for at rykke mennesker.

Dit foredrag/kursus har ændret stemningen i hele vores personalegruppe. Vi mødes nogen gange med et hi..hi.. eller ho..ho.. og latteren får simpelthen lov til at fylde mere i vores arbejdsdag nu.
Til en faglig vejledning med ekstern psykolog kom en kollega til at bruge et ord som flere af os misforstod resulterende i latterkramper fra flere af os, hvorpå en kollega siger: “Øh.. det må du meget undskylde, men vi har lige været på latterkursus”.

5/5
Susanne Kisling

Juvelhuset - et socialpsykiatrisk bosted

Ring og hør mere om grinekursus med grinekursus.dk


Kontor:70 23 00 16
Mobil: 28 92 00 78

Bestil info om Grinekursus

[contact-form-7 id="178" title="kontakt"]

Grinekursus med i "til middag hos" på TV3