Thomas Flindt

Min historie

Jeg startede med at lave grinekurser tilbage i 2003. Jeg var 100% fokuseret på at dette var mit kald og startskuddet på en foredragskarriere. Jeg har levet af at holde foredrag lige siden. Referencelisten er lang og den tæller Mærsk, Lego, Nordea m.m på virksomhedssiden og at hav af skønne små klubber, foreninger samt private arrangementer. Det er blevet til mere end 2000 foredrag og events.

Grine CV for Thomas Flindt:

Uddannet latterinstruktør i 2003

Vært og arrangør af Latterens Verdensdag: 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012.

Forfatter til bogen: Lattercoaching – en bog om ægte livsglæde.

Forfatter til bogen: Happy Lemons

Forfatter til bogen: Gó Arbejdsdag – Håndbog i Arbejdsglæde

Producer og idemand til cd’en: Greatest Laughter vol. 1.

Fuldtids lattercoach, latterinstruktør og foredragsholder siden 2003.

I dag er jeg én af Danmarks førende eksperter indenfor Arbejdsglæde og Motivation. 80% af mine foredrag er arbejdsglæde foredrag (uden grineøvelser) Det er også sjove foredrag. Her får du konkrete værktøjer til at højne arbejdsglæden og motivationen på din arbejdsplads. Jeg har valgt at ligge mine arbejdsglæde foredrag på en anden side. Du finder dem her: Thomas Flindt

Du er også velkommen til at besøge min Arbejdsglæde side ThomasFlindt.dk

Erfaring

Erfaring
Jeg er 53 år og har 20 års erfaring som professionel foredragsholder på store, små og mellemstore virksomheder i Danmark. Jeg tør godt garantere dig et sjovt, motiverende og vanebrydende foredrag. Mit foredrag har flere øvelser undervej, så ordet bliver taget i praksis med det samme. Læs mine udtalelser og referencer fra over 1000 forskellige kunder, offentlige som private: Tilfreds Feedback

CV – Thomas Flindt
Handelsuddannet i detailhandlen 1989: 10 år i købmandsbranchen, 5 år som leder. Jeg er vokset op i købmandsbranchen. Min far var SUPER BEST-købmand (og medstifter af SUPER BEST-kæden) Jeg var derfor stærkt inspireret til at gå samme vej. I 1995 havde min egen arbejdsglæde manglet i flere år. Jeg skifter spor og starter på HF fuldtid. Jeg bliver student i 1997 og uddannet lærer i 2001: Lærer på det Kgl. Vajsenhus 2001-03.  

Da jeg starter fuldtid på arbejdsmarkedet igen i 2001, opdager jeg, at flere af mine “gamle uvaner” stadig følger mig. Jeg ved nu, at det er mit ansvar, at ændre min indstilling. Jeg beslutter mig for at blive ekspert i arbejdsglæde og personlig ledelse. Jeg bruger ALT min fritid og penge på uddannelse til at vende mit liv 360 grader. Uddannet lifecoach og mindfulnesstræner i 2003-2005. Projektet lykkedes til glæde for mig selv og mine kollegaer. Efter mange år med “dårlige vaner” og negative tanker, bliver det min mission at udbrede budskabet om, at arbejdsglæde og personlig succes er en mulighed, et valg, en indstilling. Siden 2003 har jeg været fuldtids arbejdsglæde foredragsholder og workshopleder i mindfulness og personlig ledelse. I dag vil jeg tillade mig, at kalde mig ekspert i arbejdsglæde, da jeg har brugt mere end 10.000 timer på emnet.

Jeg har en stærk passion for at motivere mennesker til at få mest muligt ud af livet, både i og udenfor arbejdspladsen. Fundamentet i min undervisning og i min filosofi, er at sætte fokus på kvaliteter, styrker, relationer og ressourcer der kan løfte dig med det samme. Så du allerede i dag oplever dig selv som en succes."

- Thomas Flindt