Book Grinekursus i Århus.

Jeg tager turen til Århus ved bookinger af Firmaer og Institutioner.

Grinekursus 45 min. 60 min eller 90 min –
Inklusiv intro om livskvalitet og arbejdsglæde. 

Når vi griner sammen, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden. Latteren giver os  en følelse af velvære i kroppen, og vi begynder at fokusere på de gode sider af tilværelsen. At Grine sammen skaber nærvær og ligeværd. Vi kommer mere tilstede i os selv. 

Hvordan kan det være, at vi voksne griner mindre og mindre? Børn griner 20 gange mere på en dag end en voksen. Hvad er der blevet af den latter, du havde som barn? 

Et skridt på vejen er at søge glæden og latteren mere bevidst, at træde ind i nuet og tage ansvaret for din egen livsglæde. 

På grinekursus får du værktøjer til at være i nuet. Du får værktøjer til at grine af de små ting i hverdagen. Du kan også lære at grine af dig selv, hvis du tør! 

Når du har nemt ved at grine bliver livet meget sjovere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du mærker og oplever flere succesoplevelser når latteren flyder frit i dig. 

På kurset lærer du alle de fysiske fordele der er at hente i latteren, og hvordan du gennem kroppen kan åbne op for glæden og latteren der bor i dig.

Udtalelse fra Grinekursus i Århus

Mange tak for en fantastisk aften med foredrag og grineøvelser i Café Lytten. Uden analyser, viljesanstrengelser og spørgsmål forankrede du os med et brag i nuet. Med latteren kunne vi slippe kontrollen og lade glæden forløse alle følelser. Jeg smiler endnu og ved, at jeg bestemt ikke er færdig med at grine hverken fagligt eller privat. Mette Hemmingsen psykolog, Århus kommune